Regulamin ESA 2024
Regulamin ESA 2024
Dyskutowaliśmy na temat zmiany w regulaminie i gdzie znajduje się aktualny regulamin na 2024 rok z wprowadzonymi poprawkami?
Re: Regulamin ESA 2024
Na razie został wprowadzony w życie, przetestowany na zawodach, obśmiany dzięki zapominalskim zawodnikom a obecnie jest gdzieś w przestrzeni międzygalaktycznej, ale pamiętamy o nim.
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
Tylko trening czyni mistrza
Standardowo, olany przez pierwszego, po co się przemęczać.
Też szukałem - nie ma najnowszego regulaminu po wprowadzeniu dodatkowych kar.
Proponuję przed rozpoczęciem zawodów na odprawie przedstawić jasne zasady czy obowiązuje stary, regulamin czy wprowadzone zostają konkretne dodatkowe kary i je wypunktować. Wszystko powinno być jasne, aby nie było niedomówień.
Proponuję przed rozpoczęciem zawodów na odprawie przedstawić jasne zasady czy obowiązuje stary, regulamin czy wprowadzone zostają konkretne dodatkowe kary i je wypunktować. Wszystko powinno być jasne, aby nie było niedomówień.
Standardowo przed startami zrobimy odprawę i wszystko omówimy.
Mamy tez kilku debiutantów i z nimi będzie tez krótkie szkolenie odnośnie sędziowania
Mamy tez kilku debiutantów i z nimi będzie tez krótkie szkolenie odnośnie sędziowania
Potwierdzam. Pamiętaliśmy, pamiętamy i będziemy pamiętać
Nie wiem dlaczego pominąłeś udział drugiego... Oleeee..tfu.. pracujemy zespołowo
Zgadzam się w 100%rwelon pisze: ↑śr sie 14, 2024 9:18 am Też szukałem - nie ma najnowszego regulaminu po wprowadzeniu dodatkowych kar.
A mówiąc już poważnie:
Nowy regulamin tworzył się długo, ale mam nadzieję, że wersja finalna spełni Wasze oczekiwania
Odprawa przed MP jest konieczna, aby zwrócić uwagę zawodnikom (i sędziom) na zmiany w regulaminie i nowe sposoby motywowania zawodników do przestrzegania jego treści .
Szczegóły dotyczące regulaminu znajdziecie w tym wątku:
http://www.aircombat.pl/ACES/forum/view ... t=21&p=143
P.S. Czekam aż również dużo osób zacznie się upominać o wyniki z zawodów
Pozdrawiam
Jacek Owczarczak
NC2 ESA
Jacek Owczarczak
NC2 ESA