Regulamin ESA 2024

Regulamin - dyskusja
TBaki
Rookie

Regulamin ESA 2024

Post autor: TBaki »

Dyskutowaliśmy na temat zmiany w regulaminie i gdzie znajduje się aktualny regulamin na 2024 rok z wprowadzonymi poprawkami?
Wodzu
Ace Pilot

Re: Regulamin ESA 2024

Post autor: Wodzu »

Na razie został wprowadzony w życie, przetestowany na zawodach, obśmiany dzięki zapominalskim zawodnikom a obecnie jest gdzieś w przestrzeni międzygalaktycznej, ale pamiętamy o nim. :mrgreen:
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
Ecik
Ace Pilot

Post autor: Ecik »

Standardowo, olany przez pierwszego, po co się przemęczać.
rwelon

Post autor: rwelon »

Też szukałem - nie ma najnowszego regulaminu po wprowadzeniu dodatkowych kar.
Proponuję przed rozpoczęciem zawodów na odprawie przedstawić jasne zasady czy obowiązuje stary, regulamin czy wprowadzone zostają konkretne dodatkowe kary i je wypunktować. Wszystko powinno być jasne, aby nie było niedomówień.
TBaki
Rookie

Post autor: TBaki »

Standardowo przed startami zrobimy odprawę i wszystko omówimy.
Mamy tez kilku debiutantów i z nimi będzie tez krótkie szkolenie odnośnie sędziowania
Awatar użytkownika
Jacek
Rookie
Kontakt:

Post autor: Jacek »

Wodzu pisze: pt sie 09, 2024 6:12 pm Na razie został wprowadzony w życie, przetestowany na zawodach, obśmiany dzięki zapominalskim zawodnikom a obecnie jest gdzieś w przestrzeni międzygalaktycznej, ale pamiętamy o nim. :mrgreen:
Potwierdzam. Pamiętaliśmy, pamiętamy i będziemy pamiętać :D
Ecik pisze: pn sie 12, 2024 9:36 am Standardowo, olany przez pierwszego, po co się przemęczać.
Nie wiem dlaczego pominąłeś udział drugiego... Oleeee..tfu.. pracujemy zespołowo ;)
rwelon pisze: śr sie 14, 2024 9:18 am Też szukałem - nie ma najnowszego regulaminu po wprowadzeniu dodatkowych kar.
Proponuję przed rozpoczęciem zawodów na odprawie przedstawić jasne zasady czy obowiązuje stary, regulamin czy wprowadzone zostają konkretne dodatkowe kary i je wypunktować. Wszystko powinno być jasne, aby nie było niedomówień.
Zgadzam się w 100% :)
TBaki pisze: śr sie 14, 2024 10:16 am Standardowo przed startami zrobimy odprawę i wszystko omówimy.
Mamy tez kilku debiutantów i z nimi będzie tez krótkie szkolenie odnośnie sędziowania
A mówiąc już poważnie:
Nowy regulamin tworzył się długo, ale mam nadzieję, że wersja finalna spełni Wasze oczekiwania :)
Odprawa przed MP jest konieczna, aby zwrócić uwagę zawodnikom (i sędziom) na zmiany w regulaminie i nowe sposoby motywowania zawodników do przestrzegania jego treści ;).

Szczegóły dotyczące regulaminu znajdziecie w tym wątku:
http://www.aircombat.pl/ACES/forum/view ... t=21&p=143

P.S. Czekam aż również dużo osób zacznie się upominać o wyniki z zawodów ;)
Pozdrawiam
Jacek Owczarczak
NC2 ESA
ODPOWIEDZ