OFIARY SUKCESU
Re: OFIARY SUKCESU
No już mi się nawet nie chce pisać.....Mam nadzieję, ze w głosowaniu zwycięży zdrowy rozsądek a nie czyjś niczym nie uzasadniony upór
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
To nic nie zmieniajmy w regulaminie. Inaczej nigdy go nie skończymy. Musi wygrać zdrowy rozsądek i zabawa.
Nie kombinował bym również z aku. Dodatkowe aku, silniki itd - powoduje to dodatkowe koszty a 3s 1300 wykorzystujemy w WW1 i WW2.
Podtrzymuję swoje zdanie, że Grzecha 1,5 płat powinien być dopuszczany do WW1.
Nie kombinował bym również z aku. Dodatkowe aku, silniki itd - powoduje to dodatkowe koszty a 3s 1300 wykorzystujemy w WW1 i WW2.
Witamrwelon pisze: ↑pn lut 28, 2022 10:11 am To nic nie zmieniajmy w regulaminie. Inaczej nigdy go nie skończymy. Musi wygrać zdrowy rozsądek i zabawa.
Regulamin jest i cały czas obowiązuje. Do dziś jest termin zgłaszania zmian do regulaminu. Grzegorz jutro ogłosi głosowanie i po temacie. Być może pozostanie stary regulamin.
Na początku piszesz o zdrowym rozsądku a później żeby dopuścić Grzegorza "wynalazek" do WWI:). Argument z akumulatorami - wybacz ale nie skomentuje:)
Pozdrawiam
Ja jestem tylko za doprecyzowaniem dwupłata
Ponieważ Grzegorza "wynalazek" spełnia warunki regulaminu.
- GRZECHU
- Rookie
- Kontakt:
Hej!
Jutro podsumowanie i głosowanie. Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia, to niech pisze lub zamilknie na wieki
W skrócie:
1 wielopłaty
2 jednopłaty
3 wielosilnikowce
4 dodatkowe punkty za piękne lądowanie
5 hyymmm....
coroczny plastikowy puchar? naprawdę?
Coś pominąłem?
Jutro jeszcze raz przetrawię temat i pytania do głosowania przedstawię w subiektywny sposób, tak aby w zasadzie nic się nie zmieniło
Jutro podsumowanie i głosowanie. Jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia, to niech pisze lub zamilknie na wieki
W skrócie:
1 wielopłaty
2 jednopłaty
3 wielosilnikowce
4 dodatkowe punkty za piękne lądowanie
5 hyymmm....
Coś pominąłem?
Jutro jeszcze raz przetrawię temat i pytania do głosowania przedstawię w subiektywny sposób, tak aby w zasadzie nic się nie zmieniło
A dlaczego plastikowy ? Nie stać Nas na „metal” ?
Pozdrawiam Wojtek