Pustynna Burza
Pustynna Burza
bitwę ESA 14. 09 . na Pustyni Błędowskiej. Pod patronatem Wójta gminy Klucze Jako współorganizator AirCombat Zawiercie
I Bitwa Powietrzna o Klucze " Pustynna Burza" Prosimy o wstepną deklarację ewentualnego przybycia na zawody(pod postem) . Oczywiście w ramach Pucharu Polski. Weżcie pod uwagę ze to pierwsza tego typu impreza na pustyni czym więcej nas tym lepiej. Szczegóły wkrótce.
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2024 9:55 pm przez Arczi1974, łącznie zmieniany 4 razy.
ArturB Arczi
Re: Pustynna Burza
Latałem kiedyś na Pustyni Błędowskiej w ramach pokazów ...i nie mam dobrych doświadczeń.
Trzeba niestety założyc, że jedno lądowanie modelem ESA na piasku to wartośc jednego silnika ... jeśli zaakceptujemy koszty, to reszta będzie już przyjemnością.
ms
Trzeba niestety założyc, że jedno lądowanie modelem ESA na piasku to wartośc jednego silnika ... jeśli zaakceptujemy koszty, to reszta będzie już przyjemnością.
ms
Mam podobne odczucia. Silniki i piasek to nie bardzo pasują do siebie.
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
Tylko trening czyni mistrza
Też prawda w ww1 mam silniki które są warte ponad 100zł i zasypać je piaskiem było by katastrofą :/. Pisałem z Jarkiem Janusem i jest możliwość zrobienia tego na stadionie w miejscowości Klucze obok Olkusza
Huraaaa!!
Liczba zawodów w tym sezonie jest zbyt mała. Myślę, że te jedne zawody w tak niesamowitych warunkach terenowych byłyby dla pilotów wyzwaniem.
Pucha ze sprężonym powietrzem i problem zasypanego silnika rozwiązany.
odkurzacz, sprężone powietrze .... może zamiast szukać rozwiązania problemu lepiej go nie stwarzać
ms
ms