Forum ACES Polska Strona Główna

Forum ACES Polska




FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 

 Ogłoszenie 
Ze wzgl?du na atak botów automatyczna rejestracja na forum zostaje wy??czona. W celu utworzenia nowego konta prosz? o kontakt. pjak2 000 na o2 . pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Ogólnie wyposa?enie do spaliny
Autor Wiadomość
Piter
To jak sie tnie te taśmy?


Wiek: 26
Dołączył: 19 Maj 2007
Posty: 54
Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 2007-08-03, 08:14   Ogólnie wyposa?enie do spaliny

Narazie latam w ESA lecz za jaki? czas chc? zacz?? latanie "prawdziwym" combatem (wwII)
i nie wiem w co powinieniem mie? w wyposarzeniu startowym. (czy s? jakie? tanie alternatywy)
Pozdrawiam góry dzi?kuje za dopowiedzi. Piotrek
Ostatnio zmieniony przez Janek 2012-12-17, 19:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Janek
ACE



Pomógł: 6 razy
Wiek: 43
Dołączył: 22 Cze 2006
Posty: 1784
Skąd: wawa
Wysłany: 2007-08-03, 09:47   

Rozrusznik, grzanie ?wiecy w??czane prze??cznikiem, wygodna podstawka na model.

Reszta nie ma wp?ywu na szybki start, chyba ?e zmontujesz sobie wyrzutnie do modelu to te?.
 
 
Papa Smerf
ACE



Pomógł: 5 razy
Wiek: 58
Dołączył: 04 Mar 2006
Posty: 953
Skąd: Pabianice
Wysłany: 2007-08-07, 12:01   wyposa?enie cd

Dzie? Dobry.
A obowi?zkowo:
1.KASK
2.Dwa komplety kwarców (dwa kana?y)
Pozdrawiam
Tomek ?migielski
_________________
aircombat - sposób na ?ycie
 
 
modelarz_daniel
Umiem już latać


Dołączył: 27 Lip 2012
Posty: 22
Skąd: Bojszowy
Wysłany: 2012-08-02, 21:19   

co do kwarców to musz? mie? dwie aparatury jak mam 2,4
 
 
ToChY
ACE



Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 527
Skąd: Radom
Wysłany: 2012-08-03, 07:28   

2,4 nie ma kwarców ;] nie musisz mie? co najwy?ej do ka?dego modelu odbiorniki
_________________
?ukasz Toczewski,
"V Kolumna OTB"

Administrator Forum ACES Polska
www.modelarz.one.pl
 
 
samolocik
ACE



Dołączył: 04 Mar 2011
Posty: 171
Skąd: Kraków
Wysłany: 2016-03-12, 21:02   

Czy nie jest to przypadkiem jaka? kopia OS FS30? http://www.stevewebb.co.u...20&area=Engines
 
 
pacek
ACE
chyba ju? weteran ?



Pomógł: 3 razy
Wiek: 55
Dołączył: 17 Cze 2008
Posty: 1470
Skąd: góra kalwaria
Wysłany: 2016-03-13, 14:07   

SC to bardziej ASP, nie wiem nawet czy nie to samo, tylko ró?na nazwa handlowa, to samo dotyczy magnum
_________________
GM - OTB Pacek

-------------------------------------

Pozdrawiam


Arek
[tak sobie latam]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group