XIV Bitwa o wawel
Re: XIV Bitwa o wawel
Wiesz Mirek, właśnie z Tomkiem jesteśmy w Estonii. Tutaj wyniki do Core wpisano po finale. Zajęło to tyle czasu że zdążyliśmy spakować samoloty. Więc da się to teoretycznie ogarnąć w jakimś sensownym czasie
Jak mawia stare powiedzenie ... "dla chcącego nic trudnego a jak ktoś nie chce, to gorzej jakby nie mógł"
Jak rozumiem postanowiliście przeczekać "Niż Genueński" w bezpiecznej odległości na dalekiej północy
Gratuluję udziału i mam nadzieję, dobrych wyników w zawodach.
ms
Jak rozumiem postanowiliście przeczekać "Niż Genueński" w bezpiecznej odległości na dalekiej północy
Gratuluję udziału i mam nadzieję, dobrych wyników w zawodach.
ms
Rzeczywiście było tam słonecznie i ciepło 25 C. Przeglądam zdjęcia żeby wrzucić do relacji.
Wyniki też OK
Wyniki też OK
O kuźwa, jacy skromni… . Dołożyli Estończykom na ich własnym terenie ! Tomek był pierwszy a Marek trzeci. Panowie jeszcze raz gratulacje i wielki szacun.. Tak trzeba latać a nie malować pokój, czy zdobywać Berlin…
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
Tylko trening czyni mistrza
Ok. Za 2 tygodnie zawody pod Hamburgiem, więc kto się decyduje My raczej jedziemy.
Wow !!!!Dołożyli Estończykom na ich własnym terenie ! Tomek był pierwszy a Marek trzeci. Panowie jeszcze raz gratulacje i wielki szacun
brawo Panowie , gratulacje
zawody koło Hamburga to dla mnie 1200km nie biorę tego pod uwagę
ms