- Kalendarz zawodów.pdf
- (202.91 KiB) Pobrany 195 razy
Kalendarz zawodów 2024
Re: Kalendarz zawodów 2024
Słabiuitko to wygląda. A Płock czy Zawiercie się nie przymierza?
Totalna porażka ten kalendarz .... Zawiercie coś podobno szykuje na "Pustyni Błędowskiej" a Płock chyba się wycofał
Chciałem zabrać do Płocka RWD-21 na rekreacyjne latanie po zawodach ale chyba nic z tego nie wyjdzie
ms
Chciałem zabrać do Płocka RWD-21 na rekreacyjne latanie po zawodach ale chyba nic z tego nie wyjdzie
ms
A ja miałem zabrać P11 i Łosia do rekreacji do Płocka, ale coś cicho.
Zabierzcie do Brzezin. W tym roku załatwiono 7 tonowy walec i przygotowany jest pas 200 x 65 metrów. jak stół do bilarda
Chyba nigdy tam nie byłem ...może trzeba spróbować
ms
ms
Płock jest dwudniowy i popołudnie wykorzystujemy na latanie, a wieczorem ognisko . A w czasie jednodniowych zawodów wszyscy uciekają bo chcą wrócić o normalnej porze.
Piotruś, miód spłynął na moje serce po Twoim poście, bo o to chodzi w modelarstwie - o integrajcę i wieczorne nastrojowe rozmowy, a nie szybki zjazd do domu pod pierzynkę u żony....
P.S. lub przyjaciółki....
Pozdrawiam Wojtek
Tylko trening czyni mistrza
Tylko trening czyni mistrza
No i wodzu dokładnie w punkt. Dlatego zachęcam wszystkich do Brzezin na wspolne polatanie i integracje. Zawody są przy okazji warunki do latania są super. Pogoda co roku nam sprzyja.
namawiałeś, namawiałeś .... i zaglądnąłem do kalendarza
Już wiem czemu nie uwzględniałem początkowo tego terminu. Zawody są proponowane w połowie długiego weekendu po 15 sierpnia, to zawsze trudne do pogodzenia z rodzinnymi pomysłami na ten czas.... trudno dziś przewidzieć co się zdarzy.
ms
Już wiem czemu nie uwzględniałem początkowo tego terminu. Zawody są proponowane w połowie długiego weekendu po 15 sierpnia, to zawsze trudne do pogodzenia z rodzinnymi pomysłami na ten czas.... trudno dziś przewidzieć co się zdarzy.
ms